10-14h, Dobrodošli, registrujte se i naručite
 • Sigurnost

  100%

 • Dostava

  Danas i sutra

 • Podrška

  10-14h

 • Plaćanje

  Pouzeće, uplatnica,...

Vaša korpa je prazna!

Izjava o zaštiti privatnosti

Naša obveza čuvanja privatnosti (čuvanja informacija):
Vaša privatnost nam je bitna. Da bismo Vašu privatnost bolje zaštitili, pružamo Vam ovo obaveštenje u kojoj Vam pojašnjavamo našu «On-Line» praksu u pogledu informacija, te šta možete izabrati od načina na koji se Vaše informacije prikupljaju i koriste. Da bi lakše pronašli ovo obaveštenje, učinili smo ga dostupnom na našoj početnoj stranici ( homepage ) i isto tako pri svakom koraku gde se mogu zatražiti informacije koje korisnika lično identifikuje (prepoznaje).

Informacije koje prikupljamo:
Ova obaveštenje se primjenjuje na sve informacije koje su prikupljene ili predane putem e-Shop web stranica. Na nekim stranicama možete naručiti proizvode, podneti zahtjeve i registrovati se za prijem materijala. Informacije/podaci koje se uzimaju na ovim stranicama su:
 Ime i prezime
 Adresa
 Email adresa
 Telefonski broj
 (itd.)

Na nekim stranicama možete predati podatke o drugim osobama. Na primer, ako naručite poklon «On-Line» i želite da bude poslan direktno primaocu, uneti ćete primaočevu adresu. U ovom slučaju, lični podaci koji se traže su sljedeći:
 Ime i prezime
 Adresa
 Telefonski broj
 (itd.)

Način na koji koristimo informacije:
Informacije koje nam dajete o sebi koristimo pri narudžbi, da bi popunili tu narudžbu. Ne delimo ove informacije sa spoljnjim saradnicima osim podataka koji su nam potrebni kod popunjavanja narudžbe.
Informacije koje nam pružite o nekom drugom koristimo kad vršimo narudžbu, i to samo zbog slanja proizvoda i potvrde isporuke. Ne delimo ove informacije s spoljnjim saradnicima osim podataka potrebnih za popunjavanje narudžbe.
Nudimo poklon-čestitke kojima možete personalizovati (dati notu osobnosti proizvodu) proizvod koji naručujete za drugu osobu. Informacije koje nam pružite za kreiranje poklon-čestitke koriste se samo za tu svrhu, i vidljive su samo osobi koja prima poklon.
Koristimo povratne email adrese da bi odgovorili na email koji primimo. Takve adrese se ne koriste za bilo koju drugu svrhu i ne delimo ih s spoljnjim saradnicima.
Možete se prijaviti ( Registrovati ) na našoj web stranici ako želite primati naš katalog kao i nove ponude naših proizvoda i usluga. Informacije koje predate na našoj web stranici neće se koristiti za tu svrhu osim ako ne popunite obrazac za prijavu.
Koristimo ne-identifikujuće i opše informacije da bi bolje dizajnirali našu web stranicu i da bi takve informacije podelili sa oglašivačima. Na prmjer, mogli bismo reći oglašivaču da je X broj osoba posetio određeno područje na našoj web stranici, ili da je Y broj muškaraca i Z broj žena popunilo obrazac za prijavu, ali nećemo objaviti ništa što bi moglo identifikovati ove osobe kao pojedince.
Na kraju, informacije kojima se mogu osobe lično identifikovati a pružene su nam «On-Line», nikad ne koristimo ili delimo sa drugima na načine koji nisu u skladu s onim gore navedenim.  Vama u isto vreme je na raspolaganje mogućnost odjave (opt-out) ili brisanja ličnih podataka sa naših web lokacija.

Naša obveza čuvanja sigurnosti podataka:
Da bi izbjegli nedozvoljeni pristup podacima, održavali točnost podataka i osigurali ispravnu upotrebu informacija, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektronske i procedure ovlaštenja da bi sačuvali i zaštitili informacije koje skupljamo «On-Line».

Naša obveza čuvanja privatnosti dece:
Zaštita privatnosti onih jako mladih je posebno važna. Iz tog razloga, nikad ne uzimamo i zadržavamo informacije na našoj web stranici od onih za koje pouzdano znamo da su ispod 13 godina starosti, i niti jedan deo naše web stranice nije strukturiran tako da privuče nekog ispod 13 godina starosti.

Kako možete pristupiti Vašim podacima ili ih menjati:
Možete pristupiti svojim ličnim podacima koji Vas identifikuju a koje uzimamo «On-Line»  i možete ih održavati/mijenjati ako se logujete i kliknete na: Prijava (Moj Dućan) u ponuđenom meniju pri vrhu stranice. Upotrebljavamo ovu proceduru da bi bolje zaštitili Vaše podatke.

Kako nas kontaktirati:
Ako imate pitanja ili zabrinutost u vezi sa ovom politikom čuvanja privatnosti, molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca.

Copyright Notice